Comissió de Festes

Sorgeix amb una finalitat solidària per tal que els nens/es i les seves famílies siguin partíceps de diferents accions solidàries i prenguin consciència de les necessitas en la nostra comunitat. També col·laborem amb causes benèfiques de més impacte com la Marató, San Joan de Déu, a través de la Pilu, el gran recapte d'aliments o, per exemple, venent roses per Sant Jordi per recaptar diners per la biblioteca de l'escola.

També col·laborem amb l’escola en l’organització d’algunes de les seves festes (dins l’horari escolar): Festa de Nadal (foto alumnes i classes), Festa de Carnestoltes i Sant Jordi.

Per últim, ajudem al poble en l'organització de festes locals com Halloween o la cavalcada de Reis.

 Vols participar?

Participar en una comissió no significa necessàriament assistir a reunions als vespres, sinó que comporta coordinar-se amb els altres membres i responsabilitzar-se d’una gestió o tasca determinada (alguns exemples: fer telefonades, ajudar a preparar les diferents festes, revisar factures, anar a comprar allò que es necessiti, reunir-se amb els proveïdors de serveis en hores convenients, etc.).

Uneix-te al grup de WhatsApp amb aquest codi QR!