Descarga
Descarrega el menú d'aquest mes de Març
MN BASAL MARÇ 2021 CIBUS.pdf
Documento Adobe Acrobat 428.3 KB
Descarga
Gaudim de les tradicions. Març.
MARÇ BARCELONA_CIBUS(2).pdf
Documento Adobe Acrobat 512.0 KB

Descarga
ESPAIS I PLANNING ACTIVITATS MIGDIA.docx
Documento Microsoft Word 644.1 KB

 

CONDICIONS DEL SERVEI DE MENJADOR

 

USUARI/A FIX I ESPORÀDIC

- USUARI/A FIX: S’entendrà com a usuaris/es fixos els que fan ús del servei de menjador com a mínim 3 dies a la setmana durant tot el mes.

 

- USUARI/A ESPORÀDIC: Per tal de fer ús del servei, hauran d’avisar al coordinador del servei de menjador els dies previs o com a molt tard el mateix matí de 9 a 9:30h. Es pot efectuar el pagament fent l’ingrés de l’import amb antelació, en el compte que s’indica en l’apartat “número compte corrent”. El justificant, a nom de l’alumne comensal, es lliurarà al coordinador del menjador a l’hora indicada anteriorment.

 

- Els usuaris/es fixos del menjador escolar que avisin que no es queden a dinar al coordinador/a del menjador abans de les 10 hores no se’ls hi cobrarà el cost del menú des del primer dia.

 

- Els usuaris/es fixos del menjador escolar que no avisin que no es queden a dinar se’ls hi cobrarà el menú íntegre (6,33 euros/menú/dia) per dia no notificat.

 

 

FORMA DE PAGAMENT

  • FORMA DE PAGAMENT: Mitjançant domiciliació bancària, que es tramitarà del dia 1 al 5 de cada mes. El cobrament per domiciliació serà a mes vençut. També es podrà realitzar per transferència, enviant el comprovant a la coordinadora del menjador del dia 1 al 5 de cada mes.
  • Número de compte corrent menjador: ES88-0182-1013-1102-0156-8991
  •  Els alumnes que sol·licitin plaça per al menjador escolar del curs 2020-2021 han d’estar al corrent de pagament per fer ús del mateix.
  •  L’impagament d’una mensualitat impossibilita l’ús del servei de menjador escolar al mes següent.
  • Es carregaran els rebuts tornats, amb les despeses que es generin, en la següent emissió.

 

PREU DEL SERVEI DE MENJADOR
PREU MENÚ USUARI/A FIX: 6,33 EUROS (IVA INCLÒS)
PREU MENÚ USUARI/A ESPORÀDIC: 6,96 EUROS (IVA INCLÒS)

 


CANVIS CONDICIONS SERVEI DE MENJADOR
Tots els canvis que es vulguin realitzar en les condicions del servei del menjador (baixes, dies, etc.), s’haurà d’informar a la coordinació del centre abans del dia 20 de cada mes i s’aplicaran a partir del dia 1 del mes següent.

 

 

ATENCIÓ A LES FAMÍLIES

Podreu contactar amb la coordinadora de DLL a DV de 9 hores a 12:00 hores mitjançant una trucada, enviant un whatsApp o correu electrònic:

 

Telèfon de contacte: 661 048 810

Correu electrònic: espaimigdiatrespins@gmail.com